Πίσω από το όνομα stmDESiGN

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΑΛΕΞΑΚΗ και είμαι γραφίστρια, δουλεύω αρκετά χρόνια πίσω από την επωνυμία stmDESiGN. Έχω πάθος με την καλή σχεδίαση και μου αρέσει ο συνδυασμός της τεχνολογίας με το διαχρονικό στύλ. Γεννήθηκα στα Χανιά και μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά. Το 2007 αποφοίτησα απο τα Τ.Ε.Ι. Αθήνας ενώ δούλευα παράλληλα σε τυπογραφείο. Έχω ασχοληθεί με διάφορους τομείς τις γραφιστικής όπως στον τομέα τις πληροφορικής και του web design. Παρακολούθησα σεμινάρια εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για «Web Design: Από τον Σχεδιασμό μέχρι την Επεξεργασία της Επισκεψιμότητας».

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Μπορείτε αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο προφίλ μου στο LinkedIn. Δείχνω τα σχεδιά μου στο Behance και αναρτώ τις "σχεδιαστικές" σκέψεις μου στο Facebook και Twitter.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

δημιουργικες ιδεες και υπηρεσιες σχεδιασμου υψηλης ποιοτητας.

για παράδειγμα...

Ετ.Ταυτότητα

Καμπάνιες

Σχεδιασμό διεπαφής χρήστη

Βίντεο

Αφίσες

Αντικείμενα

Σχετικά με τον σχεδιασμό...

Συμβουλες που ακολουθουμε

ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Το μυστικο ειναι τα καθαρα σχηματα!

Η απλότητα στο σχεδιασμό χωρίς να αποκλείει την ποικίλια είναι μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Αποφέυγεται με αυτόν τον τρόπο η φλυαρία και η επανάληψη στοιχείων που κουράζουν το μάτι.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ

Τα χρωματα ειναι η οπτικοποιηση των συναισθηματων!

Το κάθε χρώμα έχει τη δική του σημειολογία. Ξεχωριστά ή σε συνδυασμό, δημιουργεί ανάλογες υποσυνείδητες αντιδράσεις στον θεατή στέλνει τα δικά του μηνύματα, διαμορφώνει μια συγκεκριμένη διάθεση, ενεργοποιεί τις υπόλοιπες αισθήσεις και απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τι πιανει το ματι

Το ανθρώπινο μάτι έχει την ανάγκη να συγκεντρώνει τα στοιχεία μια σύνθεσης σε ομάδες. Με τον τρόπο αυτό ο εγκέφαλος τα επεξεργάζεται, τα ελέγχει, τα αναγνωρίζει και τα καταχώρει στην μνήμη. Η διαδικασία αυτή επιταχύνεται όταν τα στοιχεία είναι ήδη οργανωμένα και ομαδοποιημένα.

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΥΛ

Πισω απο καθε σχεδιαση υπαρχει μια ιδεα!

Το Ντιζάιν για να λειτουργεί πρέπει να είναι αυθεντικό, αληθές ως πρός το επικονωνούμενο περιεχόμενο, δεν μπορεί να είναι απλώς ωραίο, καλαίσθητο ή της μόδας. Με απλά λόγια "Αν όλος ο κόσμος ήταν τυφλός πόσα άτομα θα εντυπωσίαζες;"

σύμβολο stmDESiGN footer